Activități pentru studenți

Introducere în antreprenoriat

Învață să identifici și să înțelegi factorii care determină succesul unei noi afaceri; Dezvoltă un plan de afaceri de 4 pagini pentru o oportunitate identificată; Învață să identifici provocările legale și etice cu care se confruntă antreprenorii;

Dezvoltarea și promovarea site-urilor web pentru antreprenori

Învață să construiești o pagină web pentru viitoarea ta afacere!

Organizarea ideilor: Esența unui discurs convingător

De cele mai multe ori comunicarea deficitară este cea care te face să pierzi timp, să greșești și să îți strici relațiile. Acum ai șansa să înveți cum să comunici ca un profesionist. Oral și scris.

Simulare, dezvoltare de procese si modelare de afaceri - nivel inițiere

Învață, folosind platforma JobRouter, cum să optimizezi și să digitizezi/automatizezi procesele unei afaceri, fie că este vorba despre propria ta afacere sau despre afacerea altcuiva.

Simulare, dezvoltare de procese si modelare de afaceri - nivel intermediar

Învață, folosind platforma JobRouter, cum să optimizezi și să digitizezi/automatizezi procesele unei afaceri, fie că este vorba despre propria ta afacere sau despre afacerea altcuiva.

Accelerator de afaceri

O nouă oportunitate pentru studenții cu idei de afaceri bune și foarte bune care sunt dispuși să transpire, sufere, bucure, pivoteze, lucreze cu alți oameni asemeni lor pentru a ajunge să vadă materializarea visului lor.

Consiliere profesională

Cu ajutorul unui chestionar care se va completa online în platforma Jobrouter se vor identifica așteptările studenților privind procesul de învațare și activitatea antreprenorială, profilului profesional și antreprenorial al acestora dar și o serie de variabile identificate în literatura internațională care contribuie la succesul educațional și anteprenorial.

Tutoriat

Prin această activitate dorim să îi ajutăm pe studenții care, din diverse motive, pur și simplu nu au reușit să își ia examenele. Astfel prin activitatea de tutoriat, oferim sprijinul unor tutori specialiști în domeniul lor, pentru a te ajuta în procesul de învățare asfel încât la final să ai cunoștințele necesare promovării restanțelor. Dacă ești înscris în grupul țintă al proiectului și ai cel puțin un examen nepromovat, atunci poți beneficia de ajutorul unui tutore.

Bursa studentului antreprenor

Probabil că cel mai plăcut sentiment din studenție este atunci când ești plătit doar pentru că înveți. Trebuie să îndeplinești 4 condiții ca să poți beneficia de o bursă în valoare de 300 lei/lună, pentru maximum 3 semestre.