Ofertă test

Oferte educaționale

Antreprenoriat

Dezvoltarea și promovarea site-urilor web

Organizarea ideilor: Esența unui discurs convingător

JR Nivel inițiere

JR Nivel inițiere

Accelerator de afaceri

O nouă oportunitate pentru studenții antreprenori cu idei bune care sunt dispuși să transpire, sufere, bucure, plângă, pivoteze, lucra cu alți oameni asemeni lor pentru a ajunge să vadă materializarea visului lor. Acceleratorul este dedicat studenților din toată țara! Studenti ASMA (Azi Student, Maine Antreprenor!)

Activități de tutoriat

În această activitate dorim să îi ajutăm pe studenții care, din diverse și diverse, pur și simplu nu au reușit să își ia examenele și să își facă mamele fericite.  Astfel prin activitatea de tutoriat, punem la bătaie niște tutori specialiști în domeniul lor, tocmai pentru a te ajuta în luarea restanțelor pe care poate le visezi și noaptea. Astfel dacă ești înscris în grupul țintă al proiectului și ai cel puțin un examen nepromovat, atunci ești eligibil pentru a avea un tutore “în echipă” și ai șansa de a te bucura de unul din cele 72 de premii ale activității dedicata pentru studenti ASMA!

Consiliere profesională

Cu ajutorul unui chestionar care se va completa online în platforma Jobrouter se vor identifica așteptările studenților privind procesul de învațare si activitatea antreprenoriala, profilului profesional si antreprenorial al acestora dar și o serie de variabile identificate în literatura internațională (vizual-spațial, corporal-kinestezic, muzical-ritmic, etc) – variabile care contribuie la succesul educațional și anteprenorial. Dacă ești eligibil pentru consiliere profesională aprofundată, ai șansa de a câștiga unul dintre cele 115 premii ale activității dedicata pentru studenti ASMA!

Bursa studentului antreprenor

Probabil că cel mai plăcut sentiment din studenție este atunci când ești plătit doar pentru că înveți. Sunt 4 condiții pe care trebuie să le îndeplinești pentru a primi o bursă în valoare de 300 lei/lună, pentru 4 luni/semestru și pentru maximum 3 semestre.