Întrebări frecvente studenți – înscriere

Din păcate, nu. Însă poți recomanda activitățile noastre unui student care poate fi eligibil, care să participe la Acceleratorul de afaceri și să faci echipă cu el.

 

 

 

 

La toate 🙂
***Unele activități au criterii suplimentare sau se adresează unui grup de studenți mai specific, dar dacă regulamentul nu te ajută, scrie și îți stăm la dispoziție.

 

 

Atâta timp cât nu ai participat la programe cu finanțare europeană pentru îmbunătățirea competențelor antreprenoriale, ești eligibil. Nu uita că ne poți contacta oricând dacă nu ești lămurit.

P.S. Vezi și regulamentul înainte

Poate cunoști pe cineva care este eligibil, îi transmiți oportunitatea despre Acceleratorul de afaceri și faceți o super echipă!

Da! Se pot înscrie studenții din toată țara cu excepția celor care au domiciliul și sunt înscriși la facultați din regiunea Bucuresti Ilfov.

Dar, dacă ai domiciliul în regiunea Bucuresti Ilfov și ești la facultate în alt oraș (unde neaparat trebuie să ai și flotant!) atunci ești eligibil. Sau, poate cunoști pe cineva care este eligibil, îi transmiți oportunitatea despre Acceleratorul de afaceri și faceți o super echipă!