Politică de confidențialitate

Actualizat în Aprilie 2021

I. Informații generale

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale, în calitate de operator de date.

Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet www.asma.granturi.ubbcluj.ro.

II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Dacă sunteți utilizator al asma.granturi.ubbcluj.ro, va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi nume, prenume și adresa de e-mail dacă decideți să utiliați formularul prezent în pagina Contact.

Dacă sunteți utilizatorul nostru, prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

  • pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea unui răspuns la solicitarea dvs. pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail) de comunicări comerciale privind serviciile oferite de prin intermediul asma.granturi.ubbcluj.ro.

Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

  • în scopul efectuării diverselor analize, privind modul de funcționare a asma.granturi.ubbcluj.ro, în principal, în vederea îmbunătăţiri experienței oferite pe asma.granturi.ubbcluj.ro.

Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.